16 banen en 23 vergelijkbare banen gevonden in Amsterdam voor Brand Manager

sorteren opRelevantie
Vacatures binnen een afstand van 100 km
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Brand Manager, Amsterdam
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Brand Manager, Amsterdam

Werken als brand manager in Amsterdam

Als brand manager ben je verantwoordelijk voor het marketen van een bepaald product of een bepaalde lijn binnen een onderneming. Het is belangrijk dat je hierbij leiding kunt geven aan een team van medewerkers dat veel verschillende achtergronden en disciplines kan hebben. Het werk van een brand manager komt enigszins overeen met dat van een productmanager.

Brand managers hebben vaak een divers takenpakket gericht op de marketing van een van de producten binnen het bedrijf. Communicatie, het onderzoeken van de markt en strategische planning zijn zaken waar je je als brand manager veel mee bezig houdt.

Hoe word je brand manager?

Voor een baan als brand manager is meestal hbo-opleidings- en denkniveau nodig. Ook is een commerciële achtergrond of studie vaak een vereiste. Daarnaast zijn creativiteit, sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht veel gevraagde competenties. Als brand manager in Amsterdam kun je bij een groot aantal middelgrote en grote bedrijven aan de slag. Vaak wordt er van je verwacht dat je al enige mate van beroepservaring in dit vakgebied hebt opgebouwd, gemiddeld ongeveer twee tot vijf jaar.

Hoeveel verdien je als brand manager?

Als brand manager verdien je gemiddeld 3000 euro per maand. Begin je net in het vak dan zal je salaris uiteraard een stuk lager liggen, waarschijnlijk net onder de 2000 euro per maand. Daar staat tegenover dat je naarmate je meer ervaring opbouwt kunt rekenen op een veel hoger salaris, dat kan oplopen tot meer dan 5000 euro bruto per maand.

Met Joblift kun je naast vacatures voor brand managers in Amsterdam ook zoeken naar banen in dit beroepsgebied in andere steden zoals Utrecht, Rotterdam en [Den Haag](https://joblift.

nl/Vacatures-in-Den%20Haag-voor-Brand%20Manager). Ook zou je eens kunnen kijken of een baan als product manager in Amsterdam iets voor je is.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?