vacatures in Amsterdam voor Brand Manager (225)

Ontvang recente vacatures per e-mail!
Nieuw

International Brand Manager

Eten en luxe artikelenVoltijdBonusVoordelenDigitaalStrategie
Michael Page International Netherlands SAAmsterdam
Nieuw

Sr. Brand Manager

InnovatiefTeamspelerVoltijdDigitaalStartupStrategie
JobLeadsAmsterdam, North Holland
Nieuw

Brand Manager - Amsterdam

ProactiefVoltijdBonusFrisdrankPensioenDigitaalOndernemendStartupStrategieTechnologie
JobLeadsAmsterdam, North Holland
Nieuw

Sr. Manager PR and Brand Communication EMEA

Communicatieve VaardighedenIntrinsieke MotivatieVoltijdLeiderschapsverantwoordelijkheidVerder lerenDigitaalNetwerkStrategie
JobLeadsAmsterdam, North Holland
Nieuw

BRAND MANAGER NIVEA

AmbitieusVoltijdDigitaalHuman ResourcesStrategie
JobLeadsAmsterdam, North Holland
Nieuw

Brand Manager - Amstelveen

GewaagdInnovatiefVoltijdHoog TempoOnkostenvergoedingPensioenDigitaalMarktconform DagtariefNetwerkStrategie
JobLeadsAmstelveen, North Holland2km
23
...
8
Ontvang de meest recente vacatures in Amsterdam voor Brand Manager per e-mail
Niets missenAltijd actueelGrootste keuze

Werken als brand manager in Amsterdam

Als brand manager ben je verantwoordelijk voor de marketing omtrent een bepaald product of een bepaalde lijn binnen een onderneming. Het is belangrijk dat je hierbij leidinggeeft aan een team van medewerkers dat veel verschillende achtergronden en disciplines heeft. Het werk van een brand manager komt enigszins overeen met dat van een product manager.

Brand managers hebben vaak veel diverse activiteiten gericht op de marketing van een van de producten binnen het bedrijf. Communicatie, het onderzoeken van de markt en strategische planning zijn zaken waar je je als brand manager mee bezig houdt.

Voor een baan als brand manager is meestal HBO-werk- en denkniveau nodig. Ook is een commerciële achtergrond of studie vaak een vereiste. Daarnaast zijn creativiteit, sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht veel gevraagde competenties.

Werken en wonen in Amsterdam is aantrekkelijk. Hoewel geen goedkope stad compenseert het grote aanbod aan activiteiten de hoge prijzen ruimschoots. Mocht je toch liever in Utrecht wonen, dan zorgt het uitstekende openbaar vervoer ervoor dat je je alsnog snel door de stad kunt bewegen.

Als brand manager in Amsterdam kun je bij een groot aantal middelgrote en grote bedrijven aan de slag. Meestal zijn dit bedrijven met meerdere producten. Enkele werkgevers in Amsterdam zijn Booking.com, Makro Nederland en Ace & Tate. Als brand manager verdien je gemiddeld 3000 euro per maand. Heb je de voorkeur voor een baan in bijvoorbeeld Utrecht, dan kun je hier ook naar vacatures voor brand manager zoeken.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?