176 resultaten in Amsterdam voor Administrative Assistant gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Administrative Assistant, Amsterdam
23
...
6
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Administrative Assistant, Amsterdam

Administrative assistant worden in Amsterdam

Als administrative assistant ben je vaak het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Je beheert complexe agenda’s en plant bijeenkomsten en werkbezoeken. Ook ben je vaak verantwoordelijk voor het up-to-date houden van dossiers en databases. In deze functie werk je veel samen met je collega’s binnen het bedrijf, zoals bijvoorbeeld productmanagers of brand managers.

Hoe word je administrative assistant?

Wil je als administrative assistant aan de slag, dan is mbo werk- en denkniveau een vereiste: een mbo-4 diploma wordt veelal verlangd van sollicitanten. Daarnaast wordt er gevraagd naar sterke organisatorische vaardigheden en een proactieve werkhouding. Ook aanpassingsvermogen is een welkome eigenschap. Vaak komt een zekere hoeveelheid werkervaring ook goed van pas tijdens het sollicitatieproces. Administrative assistant vacatures staan gemiddeld minder dan een maand online in Amsterdam, wat betekent dat deze posities relatief snel vervuld zijn en dat er dus een zekere mate van concurrentie is voor deze banen op de Amsterdamse arbeidsmarkt.

Hoeveel verdien je met deze baan?

Het gemiddelde salaris van een administrative assistant in Amsterdam ligt iets boven €2.000 per maand. Dit kan echter oplopen tot meer dan 3.500 euro per maand, afhankelijk van je werkervaring en leeftijd.

In Amsterdam heb je als administrative assistant keuze uit een groot aantal bedrijven om te gaan werken. Zo kun je via grote uitzendbureaus als Randstad en Olympia direct aan de slag, maar zijn ook een groot aantal kleinere Amsterdamse bedrijven op zoek naar goede en gemotiveerde administrative assistants. Naast Amsterdam kun je op Joblift zoeken naar vacatures voor adminstrative assistant in andere delen van de randstad, bijvoorbeeld [Den Haag](https://joblift.

nl/Vacatures-in-Den%20Haag-voor-Administrative%20Assistant), Rotterdam en Delft.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?