8.343 resultaten in Amsterdam gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Amsterdam
Met de aanmelding stem je in met de Algemene voorwaarden van Joblift. Meer informatie kan je vinden in onze Privacybeleid.
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Amsterdam
23
...
279
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Amsterdam

Vacatures in Amsterdam

Er valt veel te zeggen voor een baan in Amsterdam. De hoofdstad staat bekend om zijn culturele bezienswaardigheden en daarbij komen ook de banen die dit ondersteunen. Daarnaast groeit het aantal vacatures in Amsterdam gestaag terwijl de werkloosheid daalt.

Industrieën met de meeste vacatures in Amsterdam

De meeste bedrijven in Amsterdam bevinden zich in de specialistische zakelijke dienstverlening. Hieronder vallen onder andere accountants, rechtskundige dienstverleningen en reclamebureaus. Dit is de top 5 van industrieën met de meeste vacatures in Amsterdam:

Specialistische zakelijke dienstenCultuur, sport en recreatieHandelInformatie en communicatieFinanciële dienstverlening

Opvallend is dat bouwnijverheid niet in de top 5 staat. Dit is wel het geval is in bijvoorbeeld Rotterdam door de grote haven die zich daar bevindt.

Bedrijven die de meeste vacatures uitschrijven

Solliciteren bij grote bedrijven levert vaker een baan op en geeft goede carrièremogelijkheden. Daarom hebben wij de bedrijven met de meeste vacatures in Amsterdam voor je op een rijtje gezet. Er zijn twee banken met veel vacatures in Amsterdam, dit komt doordat zowel ING als ABN AMRO hun hoofdkantoor daar hebben gevestigd. Daarnaast schrijven de academische medische centra ook veel vacatures in Amsterdam uit.

ABN AMRO Bank N.V.Universiteit van AmsterdamVUmcINGGemeente AmsterdamAccenture (consultancy bureau)Academisch Medisch Centrum Amsterdam

Werken in Amsterdam buiten de grote bedrijven

Ondanks dat de meeste vacatures in Amsterdam uitgeschreven staan door de grote bedrijven zorgt dit wel voor een lage variatie in werkzaamheden. Gelukkig is Amsterdam groot en biedt de stad genoeg aantrekkelijke banen buiten de grote bedrijven, bijvoorbeeld voor:

Vacatures in Amsterdam voor persoonlijk begeleider

Een persoonlijk begeleider helpt onder andere drugsverslaafden, asielzoekers, daklozen, of mensen die zijn mishandeld. Als persoonlijk begeleider organiseer je activiteiten (zoals taallessen of voetballen met kinderen) en bied je psychologische ondersteuning. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat persoonlijk begeleiders van groot belang zijn voor de maatschappij.

Zie hier vacatures in Amsterdam voor persoonlijk begeleider

Vacatures in Amsterdam voor mechanical engineer

Een mechanical engineer heeft als doel het verbeteren van een productieproces en het uiteindelijke product. Zo bedenkt en ontwerpt een mechanical engineer technische oplossingen voor machinebouwprojecten. Je salaris als mechanical engineer ligt tussen de 3.000 en 5.000 euro per maand.

Zie hier vacatures in Amsterdam voor mechanical engineer

Vacatures in Amsterdam voor kok

Amsterdam heeft een gevarieerde culinaire scene waardoor je een grote keus aan verschillende restaurants hebt om te gaan werken als kok. Als je net begint zal je basiskok worden, je verdient dan tussen de 1.400 en 2.100 euro per maand. Als chef-kok kan dit oplopen tot 2.700 euro.

Zie hier vacatures in Amsterdam voor kok

Vacatures in Amsterdam voor lasser

Lassen is een vakmanschap: je moet goed je materiaal kennen en met ervaring wordt lassen altijd beter, daarnaast moet je laswerk goed kunnen evalueren. Het startsalaris van een lasser is laag, 900 euro per maand, maar dit kan oplopen tot 2.500 euro per maand.

Zie hier vacatures in Amsterdam voor lasser

Vacatures in Amsterdam voor portier

Als portier is het is aan jou om te zorgen dat er geen wapens of ongewenst publiek in het bedrijf waarvoor je werkt binnenkomen. Voor dit werk verdien je tussen de 1.500 en 1.700 euro/maand.

Zie hier vacatures in Amsterdam voor portier

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?